Składniki: - 1 opakowanie okrągłych biszkoptów (120 g) - 1 kg twarogu sernikowego w wiaderku - 1 i 1/3 szklanki cukru pudru - 4 łyżki żelatyny - 1/2 szklanki wrzątku - ok. 400 g porzeczek czerwonych i białych - 1 galaretka przezroczysta agrestowa - forma: 36x21 cm 1. Żelatynę rozpuszczamy dokładnie w 1/2 szklanki wrzątku, zostawiamy do całkowitego wystudzenia. 2. Spód formy wykładamy papierem do pieczenia i układamy na nim biszkopty. Spód formy wykładamy papierem do pieczenia i układamy na nim biszkopty. 4. Masę serową wykładamy na biszkopty. 4. Masę serową wykładamy na biszkopty.
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
https://www.knurr.pl/2018/06/sernik-na-zimno-z-porzeczkami.html