Wiosenna zielona pizza z pesto i szparagami

Karolina
Obiad
01.06.2018 16:19
Wiosenna zielona pizza z pesto i szparagami

Jeśli nie macie tyle czasu z czekaniem na ciasto, spróbujcie innego – TUTAJ ZNAJDZIECIE cisto na dwie pizze gotowe w godzinę! Następnie na około 2-3 minuty przenosimy ją pod górną grzałkę, żeby ser i ranty ciasta lekko się zarumieniły (pilnujcie, żeby ich nie przypalić! Podajemy zieloną pizzę z plasterkami surowej szynki, mocno skropioną sokiem z cytryny, posypaną listkami świeżej mięty i bazylii. czasami wystarcza na to minuta, wszystko zależy od mocy i wydajności Waszego piekarnika, sprawdzajcie).

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://www.karointhekitchen.com/z-miesem/wiosenna-zielona-pizza-z-pesto-i-szparagami/