Dowolne owoce np.: brzoskwinie, truskawki, banany, mango, kiwi , jagody, jeżyny, maliny, jabłka + papier ryżowy - Kroimy owoce według własnych preferencji np. mango i jabłka w paseczki; kiwi, banany, truskawki i brzoskwinie w cienkie talarki; maliny, borówki czy jeżyny pozostawiamy całe. Kombinacja owoców w sajgonkach może być dowolna; duże jeżyny utrudniają poprawne zawijanie sajgonek – dlatego w tym wypadku borówki mogą okazać się lepszą opcją. Spotkanie z tym deserem jest intrygujące – mozaika różnokolorowych owoców zawiniętych w transparentny papier ryżowy prezentuje się bardzo uroczo i sympatycznie.
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
https://harmoniacialaiumyslu.com/2018/05/23/sajgonki-owocowe-niskokaloryczny-deser-bez-dodatku-cukru/