Oczywiście opcji jest mnóstwo, bo może to być jabłko z masłem orzechowym, owsianka, kule mocy, ale ostatnio najbardziej polubiłam batony energetyczne, do których można dodać ulubione orzechy, owoce i na koniec polać czekoladą! przejdź prosto do przepisu Moje ulubione orzechy to migdały i nerkowce, więc oczywiście nie mogło ich zabraknąć. Orzechy z płatkami uprażyłam w piekarniku: zapiekłam na blaszce przez ok. 20 minut w 170C. Na koniec całość przykryłam folią i wstawiłam do zamrażalnika na ok. godzinę. Dodatkowo pestki słonecznika, coby było bardziej chrupiąco i oczywiście płatki owsiane, bo dostarczają mnóstwo energii i najlepiej mi się po nich biega. Masa była dość klejące jak przekładałam ją do blaszki wyłożonej folią, ale dało radę ją ułożyć w prostokąt i docisnąć.