Meksykańskie panini

Marta
Śniadania
13.03.2018 11:31
Meksykańskie panini
  • Czas gotowania: 5 min
  • Czas przygotowania: 10 min

Składniki

  • bułka ciabatka
  • pół puszki tuńczyka w sosie własnym
  • kilka zielonych oliwek drobno posiekanych
  • kilka plasterków czerwonej cebuli
  • 2 łyżki startego żółtego sera
  • sól, pieprz
  • sos salsa mexicana Folwark 

Przepis

  1. Rozgrzewamy opiekacz.
  2. Bułkę kroimy wzdłuż tworząc głęboką kieszeń.
  3. Do środka dodajemy kolejno tuńczyka doprawionego solą i pieprzem, ser, cebulę, oliwki.
  4. Całość polewamy sosem salsa, ja używam sosu salsa mexicana Folwark.
  5. Zapiekamy ok 5 min.
  6. Smacznego!