Karmelizowana marchewka

Karol
Obiad
13.03.2018 14:31
Karmelizowana marchewka

Jeśli zdecydujesz się wykonać przepis na: Karmelizowana marchewka wg. mojej propozycji, będę wdzięczny, jeśli podzielisz się z innymi opinią na jego temat oraz zrobisz zdjęcie wykonej potrawy i prześlesz je na mój adres e-mail, możesz liczyć na to, że opublikuję je w galerii pod przepisem. Jeśli chcesz poznać to urządzenie zapraszam na stronę, na której znajdziesz więcej informacji na ten temat: Oczywiście przepisy są opisane tak by przygotować je bez korzystania z tego sprzętu, jednak ja nie lubię się męczyć, a on ułatwia mi pracę w kuchni. Potrzebne składniki - 1 pęczek marchewek lub opakowanie mini - 1 łyżka masła - 1 łyżka miodu - pół łyżki cukru brązowego - 2 łyżki wody - sól Jest delikatna, miękka, ma chrupiącą skórkę i mimo, że słodka to idealnie się komponuje nawet z ostrzejszymi potrawami. Dodatkowo świetnie się prezentuje na talerzu dodając kolorytu potrawom. - Na patelni rozgrzewamy masło, dodajemy miód i cukier, mieszamy i wrzucamy marchew.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://kosapopatelni.pl/karmelizowana-marchewka/