Rolada cukiniowo – serowa (bezglutenowa)

Przekąski
08.02.2018 12:02
Rolada cukiniowo – serowa (bezglutenowa)

Ja często robię taką roladę na imprezy i Wam polecam Składniki: 2 jajka, 250g cukinii, 100g sera żółtego (u mnie gouda), 60g mąki ryżowej, sól, pieprz, przyprawy wg smaku. Podrzucę Wam przepis na cukiniwo -serową roladę, która idealnie nadaję się na drugie śniadanie lub jako przystawkę lub przekąskę imprezową. Masę rozsmarować na blasze wyścielonej papierem do pieczenia lub matą silikonową (polecam matę) wyrównać i piec w piekarniku nagrzanym do 180 stopni przez około 20 minut. Tylko 25 minut roboty i mamy pyszny i zdrowy posiłek, który można zabrać ze sobą do pracy lub na uczelnie.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://www.smakiarmine.pl/przepisy-fit/rolada-cukiniowo-serowa-bezglutenowa/