Składniki na ciasto (blacha 23×33 cm): 15 łyżek mąki 2 łyżeczki proszku do pieczenia 3 jajka (wielkość L) 15 łyżek cukru 15 łyżek oleju 15 łyżek mleka Mąkę przesiać z proszkiem do pieczenia. Biszkopty zamaczać dokładnie w polewie, a następnie obtaczać w wiórkach kokosowych lekko dociskając (najłatwiej wysypać wiórki na talerz i wspomagać się dwoma widelcami przy obtaczaniu). Zmniejszyć obroty miksera na minimalne i dodawać stopniowo po łyżce oleju, następnie mleka, a na końcu mąki z proszkiem do pieczenia. Przepyszne w swojej prostocie są ulubieńcem dzieci i dorosłych, świetnie sprawdzają się na imprezie, gdzie każdy chętnie częstuję się małą kosteczką ; ) Przełożyć na blachę wyłożoną papierem do pieczenia i piec w piekarniku rozgrzanym do 190 C przez ok. 25 minut, do tzw. suchego patyczka.