English version Cabbage soup with meat and mushrooms (4-6 servings) Ingredients: 450 g ground beef or pork ½ small head cabbage, sliced thinly 1 onion, chopped 2 garlic cloves, chopped 4 cups chicken stock 1×400 g can diced tomatoes 1 cup frozen green peas 150 g mushrooms, sliced 1 tsp chili powder, 1 tsp dried thyme sugar, salt and pepper to taste 3/4 cup heavy cream Preparation: Heat medium pot over medium heat, add ground meat and cook until browned breaking up meat bits with the back of a spoon. Składniki: 450 g mielonej wołowiny lub wieprzowiny ½ małej kapusty, posiekanej w cienkie paski 1 cebula, obrana i pokrojona w kostkę 2 ząbki czosnku, drobno posiekane 4 szklanki bulionu drobiowego 1×400 g puszka krojonych pomidorów 1 szklanka mrożonego zielonego groszku 150 g pieczarek, pokrojonych w plasterki 1 łyżeczka mielonego chili 1 łyżeczka suszonego tymianku cukier, sól i pieprz do smaku 3/4 szklanki śmietanki 36 % Przygotowanie: Umieść średni rondel na średnim ogniu, włóż mięso i podsmaż do zarumienienia rozdrabniając drewnianą łyżką na mniejsze kawałki. Przygotowanie TCC: Do misy TCC wyposażonej w mieszadło dodaj mięso, cebulę i czosnek i uruchom program P1 slow cook na 5 minut. Add cabbage, chicken stock, tomatoes, peas, mushrooms and spices and start P2 slow cook 100 oC for 30 minutes. Add the cabbage, onion and garlic along with chicken stock, tomatoes, peas, mushrooms and spices and cook for about 30 minutes until vegetables are soft. Dodaj kapustę, bulion, pomidory, groszek, grzyby i przyprawy i uruchom program P2 slow cook 100 oC na 30 minut. Preparation for TCC: To the bowl fitted with stirrer add meat, onion and garlic start P1 slow cook program for 5 minutes. Dodaj śmietankę i uruchom program P1 Slow cook na 10 minut.