Rozgrzej olej na dużej patelni (dostosowanej do zapiekania w piekarniku*), włóż udka i smaż z każdej strony do ładnego zarumienienia, po czym przełóż je na talerz. Rozgrzej olej na dużej patelni (dostosowanej do zapiekania w piekarniku*), włóż udka i smaż z każdej strony do ładnego zarumienienia, po czym przełóż je na talerz. Do tej samej patelni dodaj cebulę, podsmaż do zeszklenia, następnie dodaj suszone pomidory, fasolkę szparagową, czosnek, zioła i chilli, wymieszaj, smaż jeszcze przez minutę i dopraw solą i pieprzem. Do tej samej patelni dodaj cebulę, podsmaż do zeszklenia, następnie dodaj suszone pomidory, fasolkę szparagową, czosnek, zioła i chilli, …
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
https://karmelowy.pl/kurczak-z-suszonymi-pomidorami-w-mleku-kokosowym-sun-dried-tomato-coconut-chicken/