Smażony camembert z rukolą i awokado

Karol
Sałatki
23.01.2018 9:45
Smażony camembert z rukolą i awokado

Jak wykonać przepis na – Jeśli zdecydujesz się wykonać przepis na: Smażony camembert z rukolą i awokado wg. mojej propozycji, będę wdzięczny, jeśli podzielisz się z innymi opinią na jego temat oraz zrobisz zdjęcie wykonej potrawy i prześlesz je na mój adres e-mail, możesz liczyć na to, że opublikuję je w galerii pod przepisem. Łącznie: 15 min. Smażony camembert z rukolą i awokado Potrzebne składniki 2 małe krążki sera camembert 100 g świeżej rukoli 1 awokado 1 ząbek czosnku 4 łyżki oliwy 1 łyżeczka musztardy francuskiej 0,5 łyżeczki soku malinowego oliwa do smażenia Dokładnie wszystko mieszamy najlepiej rózgą by napowietrzyć. Sery smażymy na niewielkiej ilości oliwy z obu stron do uzyskania barwy jak na zdjęciu. Agnieszka przysłała mi pomysł na smażony camembert z rukolą i awokado i powiem szczerze boskie… Układamy na talerzu rukolę na niej rozkładamy awokado i polewamy sosem. Połączenie rukoli z awokado, serem i nutką ostrości musztardy i czosnku ze słodyczą soku malinowego tworzy piękną kompozycję smaków.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://kosapopatelni.pl/smazony-camembert-z-rukola-i-awokado/