Jadalny talerzyk z owocami

Desery
21.01.2018 0:01
Jadalny talerzyk z owocami

Z powstałej masy uformować kulkę, spłaszczyć, wyłożyć na blachę wyścieloną matą silikonową lub papierem do pieczenia, uformować brzegi i piec w piekarniku nagrzanym do 170 stopni przez około 12-15 minut. Składniki na 1 porcje: 1 mały banan (około 90g), 20g mąki kokosowej, opcjonalnie 1 łyżeczka soku z cytryny. Jadalny talerzyk składa się tylko z dwóch składników i można go napełnić ulubionymi dodatkami. Banana włożyć do miski, rozgnieść widelcem, skropić sokiem z cytryny, dodać mąkę kokosową, wszystko dokładnie wymieszać.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://www.smakiarmine.pl/bezglutenu/jadalny-talerzyk-z-owocami/