Tuńczykowa pasta kanapkowa z ogórkiem

Magdalena
Śniadania
08.01.2018 10:33
Tuńczykowa pasta kanapkowa z ogórkiem

Składniki: 1 puszka tuńczyka w oleju roślinnym 1 ogórek korniszony 2 łyżki pikantnego ketchupu Octim 1 łyżka majonezu (kanapkowego) 1 łyżka posiekanego szczypiorku pieprz do smaku Przygotowanie: Tuńczyka odsączamy z oleju (nie musimy robić tego bardzo dokładnie) i przekładamy do miski. Tuńczykowa pasta kanapkowa z ogórkiem od jakiegoś czasu bardzo często gości na moim stole. Dodajemy posiekany szczypiorek, pokrojonego ogórka (można go pokroić drobniej), 2 łyżki pikantnego ketchupu i łyżkę majonezu. Dziś polecam Wam pyszną i prostą w przygotowaniu tuńczykową pastę kanapkową z ogórkiem.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://www.slodkieokruszki.pl/tunczykowa-pasta-kanapkowa-z-ogorkiem/