, to zachęcam Was do zapoznania się z całą ofertą Delphini Składniki: - 3 czubate łyżki mascarpone - 2 łyżki śmietanki 30% - 1 łyżka cukru pudru - 1 łyżka ciemnego kakao - szczypta przyprawy do piernika (bez mąki) - 1 łyżka soku z pomarańczy - kilka małych kruchych ciasteczek - kilka łyżeczek Porzeczki świątecznej Berry me! do nabycia w Delphini Przygotowanie: W miseczce mieszamy ser mascarpone, ze śmietanką, cukrem pudrem, przyprawą do piernika, sokiem z pomarańczy i kakao – do uzyskania gładkiego kremu. Wyciągamy z lodówki, nakładamy kilka łyżeczek porzeczki świątecznej i podajemy. Dziś zapraszam Was na szybki, pyszny piernikowy krem z świąteczną porzeczką. Jeśli lubicie nowe, dotychczas mało znane na polskim rynku produkty, zaskakujące ciekawymi smakami i aromatami