Czas wykonania: 40 min Ilość porcji: 6 Składniki: 3 sztuki kiełbasy śląskiej 400 g cukinii 3 małe papryki (czerwona, zielona i żółta) 300 g pieczarek 1 cebula puszka pomidorów (420 g) 2 łyżeczki masła 1 łyżeczka cukru (opcjonalnie) 1 łyżeczka papryki słodkiej 1 łyżeczka pieprzu 2 łyżeczki soli 2 łyżeczki tymianku Przygotowanie: Na patelni podsmażyć na łyżce masła kiełbasę i cebulę. W garnku rozpuścić łyżeczkę masła, wrzucić pokrojone w kawałki pieczarki i poddusić około 10 minut. Pokroić cukinię i papryki w kawałki i dodać do pieczarek – dusić kolejne 10 minut.
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
http://kuchniawedwoje.pl/leczo/