Robiłam już wersję z kurczakiem i pieczarkami a teraz przygotowałam inną wersję- z mięsem mielonym z indyka i szpinakiem. składniki: 250 g żółtego sera 3 jajka 5 kopiastych łyżek majonezu 500 g mięsa mielonego z indyka, ja zmieliłam udziec 300 g mrożonego szpinaku, ja dałam z własnych zapasów grubosiekany sól,pieprz 1 ząbek czosnku Zawinięta roladę ułożyc w piekarniku nagrzanym na 180 C i piec kolejne 30 minut, funkcja termoobieg. Wstawić do piekarnika nagrzanego na 160 C i piec ok 15-20 minut aż wierzch się przyrumieni, funkcja termoobieg. Następnie roladę zawinąć w papier na którym piekło się ciasto serowe. Roladę szpinakową z wędzonym łososiem Krakersy z pastą serową Gdy ciasto serowe się zarumieni wystawić z piekarnika i chwilę przestudzić. Po upieczeniu wystudzić i dobrze schłodzić w lodówce, potem kroić na plastry. Ser żółty zetrzeć na tarce o grubych oczkach i przełożyć do miski.