Łosoś caprese z warzywami

Anna
Obiad
27.03.2020 10:37
Łosoś caprese z warzywami

Przepis jak znalazł na ten trudny czas kwarantanny społecznej :) Składniki: - 1 opakowanie warzyw mrożonych ok. 500 g, - filet łososia ok. 250-300 g. - 1 kula sera Mozarella, - 2 pomidory, - sól, pieprz, suszone pomidory w przyprawie, - sok z 1/2 cytryny, - oliwa z oliwek. Łososia przekrajamy na dwie części, posypujemy solą, pieprzem, sokiem z cytryny, oliwą z oliwek. Na wierzch kładziemy w plastrach Mozarellę na przemian z plastrami pomidora. Ostatnio przeglądając moje kulinarne zdjęcia trafiłam na ten super szybki przepis na obiad, którego jeszcze nie opublikowałam.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: https://anamarisworld.blogspot.com/2020/03/osos-caprese-z-warzywami.html