Roladki z mięsa mielonego z pieczarkami i serem żółtym

Milena
Obiad
19.11.2017 17:30
Roladki z mięsa mielonego z pieczarkami i serem żółtym

Składniki: 500 g mięsa mielonego (dałam z łopatki) jajko 3 łyżki bułki tartej 5-6 pieczarek cebula 100 g sera żółtego sól, pieprz, papryka wędzona, pieprz ziołowy, bazylia, czosnek suszony Przygotowanie Cebulę kroimy w kostkę i podsmażamy na oleju lub maśle. Roladki z mięsa mielonego z pieczarkami i serem żółtym to pyszny pomysł na obiad. Podane z ziemniakami z wody i surówką z buraczków lub kapusty, smakują wręcz obłędnie. Mięso mielone formujemy w kulki wielkości mandarynki, rozpłaszczamy, na środek nakładamy po łyżce pieczarek i startego żółtego sera.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: https://e-przepisykulinarne.pl/2017/11/roladki-z-miesa-mielonego-z-pieczarkami-i-serem-zoltym/