Tilapia z quinoa

Katarzyna
Obiad
29.10.2017 21:10
Tilapia z quinoa

Przepis ze strony Marthy Steward. szklanka kaszy quinoa sól, pieprz świeżo mielone 3 łyżeczki oliwy 3/4 łyżeczki mielonej papryki 4 filety tilapii ogórek zielony 1/3 szklanki posiekanego świeżego kopru 1/3 szklanki pokruszonego sera feta 2 łyżeczki świeżego soku z cytryny - Do małego rondelka wrzucić komosę ryżową, dodać 2 szklanki wody i łyżeczkę soli. Delikatna w smaku tilapia i sałatka z komosy ryżowej, sera fety, zielonego ogórka i koperku. - Dodać ogórka, ser feta, łyżeczkę oliwy i sok z cytryny. Smażyć około 2-3 minuty z każdej strony. - Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień i gotować około 15 minut, aż woda wyparuje. -

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://www.wyzwaniakuchenne.pl/2014/11/tilapia-z-quinoa-feta-i-ogorkiem.html