Pasta jajeczna z suszonymi pomidorami – przepis Pasta jajeczna z mascarpone – Składniki: 6 jajek (u mnie klasa M) 1 czubata łyżka majonezu 1 łyżka soku wyciśniętego z cytryny sól i pieprz do smaku szczypiorek lub koperek Pasta jajeczna z mascarpone – Wykonanie: Pasta jajeczna z mascarpone – to pyszna, delikatna, kremowa pasta na kanapki, która równie dobrze sprawdzi się jako nadzienie do faszerowanych jajek. Mascarpone wymieszać z sokiem z cytryny i majonezem, dodać do jajek. Poniższy przepis jest wersją podstawową, którą możecie wzbogacić o swoje ulubione składniki (np. rzodkiewkę, ogórka itd.). Poniższy przepis jest wersją podstawową, którą możecie wzbogacić o swoje ulubione składniki (np. rzodkiewkę, ogórka itd.). Pasta jajeczna z suszonymi pomidorami – przepis