składniki: herbatniki kakaowe do wyłożenia formy, u mnie wyszło 15 sztuk masa 1 250 g serka homogenizowanego naturalnego 100 g jeżyn 100 g borówek amerykańskich 1 galaretka o smaku owoców leśnych 200 ml gorącej wody masa 2 250 g serka homogenizowanego naturalnego 200 g obranych bananów 1 galaretka o smaku agrestowym 200 ml gorącej wody masa 3 250 g serka homogenizowanego naturalnego 200 g nektarynek lub brzoskwiń ( u mnie 1 brzoskwinia i 1 nektarynka) 1 galaretka o smaku brzoskwiniowym 200 ml gorącej wody na wierzch 1 galaretka truskawkowa 500 ml gorącej wody owoce, u mnie: arbuz, jeżyny, nektarynka, banan Galaretkę o smaku owoców leśnych rozpuścić w 200 ml gorącej wody i odstawić do wystudzenia. Galaretkę o smaku agrestowym rozpuścić w 200 ml gorącej wody i odstawić do wystudzenia. Galaretkę o smaku brzoskwiniowym rozpuścić w 200 ml gorącej wody i odstawić do wystudzenia. Herbatniki polać kilkoma łyżkami masy i wstawić do lodówki na kilkanaście minut aby masa lekko stężała. Wierzch Galaretkę truskawkową rozpuścić w 500 ml gorącej wody i odstawić do wystudzenia. Odstawić do lodówki na kilka godzin aby całość dobrze stężała. Odstawić do lodówki aby masa lekko stężała. Foremkę ponownie wstawić do lodówki aby masa lekko stężała. Gdy ostatnia warstwa już stężeje ułożyć na niej owoce, u mnie było ich dosyć sporo. Gotową masę wylać na stężałą masę z borówkami i jeżynami. Wstawić ponownie do lodówki aby masa stężała.