Makaronowe muszle z tuńczykiem

Ewa
Przekąski
09.08.2017 9:59
Makaronowe muszle z tuńczykiem

- 1/2 op. makaronowych muszli conchiglioni - czerwona papryka - czerwona cebula - 1/2 puszki kukurydzy - 4 korniszony - 4 jajka - puszka tuńczyka w sosie własnym - 200 g białego sera półtłustego - kilka łyżek majonezu - sól, pieprz Na końcu całość mieszamy z majonezem i doprawiamy do smaku solą oraz pieprzem. Smak tuńczyka nie jest mocno wyczuwalny, podobnie jak smak białego sera. Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy, po czym drobno siekamy. Do miski dodajemy też odsączoną kukurydzę oraz tuńczyka lekko rozdrobnionego widelcem. Polecam również przepis na Sałatkę Gyros z mięsem mielonym Odcedzamy, przelewamy 1 łyżką oliwy z oliwek, mieszamy i odstawiamy do wystygnięcia.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://smakinatalerzu.pl/index.php/2017/08/09/makaronowe-muszle-z-tunczykiem/