LETNIE CIASTO CYTRYNOWO-KOKOSOWE ZE ŚWIEŻYMI OWOCAMI

Daria
Fit
21.07.2017 17:38
LETNIE CIASTO CYTRYNOWO-KOKOSOWE ZE ŚWIEŻYMI OWOCAMI

Porcje 10 Oceń Zapisz przepis Drukuj mokre 120 ml soku z cytryny skórka starta z 3 cytryn 1 łyżka octu jabłkowego 190 g musu jabłkowego niesłodzonego 60 ml oleju 150 g miodu suche 50 g mąki kokosowej 50 g mąki pełnoziarnistej pszennej 80 g zwykłej mąki pszennej (białej) 30 g wiórków kokosowych szczypta soli 1 łyżeczka proszku do pieczenia ¼ łyżeczki sody oczyszczonej Lukier 50 g ksylitolu zmielonego na puder 1,5 łyżki soku z cytryny Do przybrania owoce sezonowe W tym czasie przygotuj polewę - 2 łyżki soku z cytryny utrzyj z drobno zmielonym ksylitolem. Wskazówki Mus jabłkowy można zrobić samemu, wystarczy obrać i pokroić drobno jabłka, przysmażyć chwilę aż zmiękną z odrobiną wody, a następnie zblendować. W sam raz na letni, zdrowy deser 😉 letnie ciasto cytrynowo-kokosowe 2017-07-21 14:52:06

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://www.powiedzdietomnie.pl/2017/07/letnie-ciasto-cytrynowo-kokosowe-ze-swiezymi-owocami.html