Gołąbki z ryżem, kaszą i mięsem

Asia
Obiad
15.07.2017 18:10
Gołąbki z ryżem, kaszą i mięsem

Przepis na: Gołąbki z ryżem, kaszą i mięsem Składniki: - 4 saszetki ryżu białego - 2 saszetki kaszy gryczanej - 2 cebule - 10 dag masła - 1 konserwa mięsna - 1 laska kiełbasy - 1 większa główka młodej kapusty - sól, pieprz do smaku Mniej więcej dwie łyżki farszu nakładamy na każdy liść kapusty (zależy od wielkości liści).Wkładamy do naczynia żaroodpornego, przykrywamy pokrywką, dusimy w piekarniku przez 1,5-2 godzin w temp. 180 stopni. Dodatkowo: - 1 łyżka masła - 1/2 cebuli Wyślij emailem Gołąbki z ryżem, kaszą i mięsem - przepis krok po kroku Krok Sparzamy liście kapusty. Przygotowałam gołąbki z ryżem, kaszą i mięsem, które zawinęłam w liście młodej kapusty.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://poprostupycha.com.pl/golabki-ryzem-kasza-miesem/