Pasta z awokado i jajka - przeyszna

Przekąski
04.07.2017 10:44
Pasta z awokado i jajka - przeyszna

Jajka po meksykańsku – huevos rancheros – ser z jogurtów greckich – tosty francuskie – placki serowe – placki jogurtowe z owocami – omlet z białek – omlet z pomidorami – kanapka z camembert i żurawiną – pasta jajeczna – tosty z pesto i jakiem BABA GANOUSH polecam także pastę z zielonych oliwek, pastę z makreli, pastę z kurczaka czy pastę z wędzonego kurczaka lub pastę z soczewicy. Ilość porcji: 2 Składniki: – 1 awokado – 1 łyżka soku z cytryny – 4 jaja ugotowane na twardo – sól, pieprz Przygotowanie: Polecam Wa też inne przepisy na śniadania: – szakszuka (shakshuka) – szakszuka z kurkami – Następnie za pomocą łyżeczki wyjmijcie miąższ, dodajcie do niego sok z cytryny i przy użyciu widelca rozgniećcie owoc na w miarę jednolitą pastę. Pastę podawajcie z pieczywem, możecie wzbogacić pastę podając ją np z kiełkami. Zapraszam Was także na zebrane w jednym miejscu wszystkie moje najlepsze przepisy na kolację Przygotowanie: 10 minut + gotowanie jajek Nie róbcie jednak pasty bardzo dużo, awokado ma to do siebie że szybko czernieje, nawet jak dodacie do niego trochę cytryny lub limonki.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://nietylkopasta.pl/pasta-awokado-jajka/