Pizza z chudego sera białego

Joanna
Przekąski
02.07.2017 15:40
Pizza z chudego sera białego

Czas można skracać lub wydłużać w zależności od jakości składników ;) Podsumowując, pizza powinna być w piecyku przez mniej więcej godzinę w 180 stopniach (ok. 10 - 15 minut samo ciasto, ok. 25 minut ze składnikami, 15 minut, aby rozpuścić ser). Podsumowując, pizza powinna być w piecyku przez mniej więcej godzinę w 180 stopniach (ok. 10 - 15 minut samo ciasto, ok. 25 minut ze składnikami, 15 minut, aby rozpuścić ser). Czas można skracać lub wydłużać w zależności od jakości składników ;) Wsadzamy do piecyka na ok. 10 - 15 minut bez dodatków. Jeśli jednak chcecie, aby pizza wyszła idealne, zarezerwujcie sobie 90 minut w kuchni. Jeśli jednak chcecie, aby pizza wyszła idealne, zarezerwujcie sobie 90 minut w kuchni. Nie przejmujecie się, jeśli zostaną grudki białego sera, ale fajnie by było, aby były jak najmniejsze. Nie przejmujecie się, jeśli zostaną grudki białego sera, ale fajnie by było, aby były jak najmniejsze. Gdybyście komuś nie powiedzieli, co dokładnie znajduje się w cieście, raczej sam by nie wyczuł. Gdybyście komuś nie powiedzieli, co dokładnie znajduje się w cieście, raczej sam by nie wyczuł.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://giolancer.blogspot.com/2017/06/ciasto-na-pizze-z-chudego-sera-biaego.html