Następnie wydrążone wiśnie umieszczamy w misce i posypujemy cukrem; układamy na nich gałązki rozmarynu i odstawiamy do lodówki na 15 minut - Ananas kroimy w kostkę. Mąka kokosowa niebywale łączy się z ananasem, ale także doskonale wplata się w smak reszty produktów. Pieczemy w 200 stopniach przez około 20 minut ( lub do czasu, aż kruszonka się zarumieni , a owoce się lekko upieką). Do miski dodajemy płatki owsiane, mąki kokosową i pełnoziarnistą, sól, siemię lniane, cukier brązowy i pokrojone w kostkę schłodzone masło. Około ¼ cukru brązowego (lub też mniej; możemy również użyć syrop z agawy lub stevia ) Kombinacja wiśni i ananasa połączona z esencją z rozmarynu jest niezwykle dobra ! Lato to czas odpoczynku i przyjemniej celebracji w gronie najbliższych – to także i czas koloru, zapachu i smaku dojrzewających owoców…. 1 ¼ płatek owsianych ¼ mąki kokosowej ¼ mąki pełnoziarnistej 2 łyżki siemienia lnianego