tarta z pastą z awokado i ziół, z figą i sokiem z granatów

Obiad
07.06.2017 9:12
tarta z pastą z awokado i ziół, z figą i sokiem z granatów

1 awokado garść świeżego majeranku garść świeżego oragano 1 duża figa 50g niebieskiego sera pleśniowego 50g sera pecorino lub innego twardego 2 łyżki oliwy z oliwek 2 łyżeczki syropu/soku z granatów (opcjonalnie) Wykonanie: Słony, wyrazisty smak niebieskiego sera pleśniowego, aromatyczna pasta z ziół i awokado wraz ze słodkim akcentem w postaci figi i odrobiny soku z granatu. Więcej o awokado możecie poczytać tu: http://hintigo.pl/artykul/awokado-pochodzenie-odmiany-i-wlasciwosci-jak-jesc-awokado/ Składniki 1 opakowanie gotowego ciasta Lubicie w daniach połączenia słodko-słone?

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://rajdlapodniebienia.pl/index.php/2016/10/13/tarta-pasta-awokado-ziol-oraz-figa-sokiem-granatow/