Lekka pasta z tuńczykiem

Dagmara
Śniadania
02.06.2017 19:34
Lekka pasta z tuńczykiem

Składniki: 100 g ogórków kiszonych, startych na małych oczkach 1 jajko ugotowane na twardo 100 g półtłustego twarogu 120 g tuńczyka w sosie własnym (waga po odsączeniu) pół łyżeczki soli pół łyżeczki pieprzu mały pęczek szczypiorku, posiekanego CZAS PRZYGOTOWANIA: 10 MIN POZIOM TRUDNOŚCI: ŁATWY Przygotowanie: w misie blendera lub w rozdrabniaczu umieszczamy tuńczyk, jajko, twaróg, sól i pieprz. Należy przechowywać ją w szczelnym pojemniku w lodówce. Rada - Pasta najlepiej smakuje na drugi dzień, gdy się przegryzie. Pyszna, lekka pasta z tuńczyka i twarogu.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://my-culinaryart.blogspot.com/2017/06/pasta-z-twarogu-i-tunczyka.html