Pasta kanapkowa light z czarnuszką. Lekka pasta kanapkowa.

Magdalena
Śniadania
25.05.2017 20:31
Pasta kanapkowa light z czarnuszką. Lekka pasta kanapkowa.

Pamiętajmy tylko, że czarnuszka ma specyficzny smak do którego trzeba się przyzwyczaić 🙂 *źródło – ekomalwa.pl Składniki: 3 jajka (najlepiej wiejskie) 3 czubate łyżeczki jogurtu naturalnego 3/4 płaskiej łyżeczki czarnuszki (u mnie od ekoMalwa) sól himalajska pieprz Przygotowanie: Dziś chciałabym podzielić się prostym i lekkim przepisem na pastę kanapkową z czarnuszką (w wersji light). Jeśli skorzystaliście z mojego przepisu będzie mi miło jak prześlecie zdjęcie na mój mail: [email protected] lub za pośrednictwem Facebook. Do jajek dodajemy 3/4 płaskiej łyżeczki czarnuszki oraz jogurt naturalny (ja łącze składniki z jeszcze lekko ciepłymi jajkami). Zdjęcia umieszczę w specjalnej galerii na blogu Czytelnicy pieką/gotują (z podpisem). Te małe niepozorne nasiona m.in. oczyszczają organizm z toksyn, poprawiają przemianę materii, łagodzą bóle żołądka. nazywana jest czarnym kminkiem i złotem Faraonów, już w starożytnym Egipcie mawiano czarnuszka leczy wszystko oprócz śmierci*. Pasta kanapkowa light z czarnuszką.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://www.slodkieokruszki.pl/pasta-kanapkowa-light-z-czarnuszka-lekka-pasta-kanapkowa/