Szparagi zapiekane w szynce

Kasia
Przekąski
19.05.2017 18:06
Szparagi zapiekane w szynce

Ułożyć na blasze wyłożonej papierem do pieczenia i piec w 190°C przez 12-15 minut lub grillować na rozgrzanym ruszcie. Składniki na przekąskę dla 4 osób: 1 pęczek szparagów 16-18 wąskich plasterków szynki parmeńskiej 4-6 łyżek oliwy/ oleju garść listków bazylii Oczywiście (jak to w trudnych sytuacjach bywa) szybko okazało się na kogo naprawdę można liczyć i tym osobom bardzo dziękuję za wsparcie. Ostatnie dwa miesiące minęły mi w takim tempie, że ciężko było znaleźć chwilę na oddech. Jednocześnie wydarzyło się tak dużo, że wydaje mi się jakby minęły nie dwa, a dwanaście miesięcy. ½ pęczka natki pietruszki ½ ząbka czosnku sok z cytryny sól i pieprz Szparagi opłukać i osuszyć. Był wyścig z czasem, mnóstwo emocji, thriller medyczny, trudne wybory, kulinarne przygody, rozbite samochody, łzy i śmiech, dramat i komedia. , to dobrze wiedzieć, że niektóre przyjaźnie, mimo braku kontaktu, są tymi na zawsze. I chociaż na razie nie wiem, czy którykolwiek film zakończyłabym słowami ... Wymieszać z oliwą lub olejem.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://www.pelnytalerz.com/2015/06/szparagi-w-szynce-parmenskiej.html