Składniki: 3 białka 1/2 szklanki cukru 2 łyżki mąki pszennej 3 łyżki mąki ziemniaczanej 1/2 łyżeczki proszku do pieczenia 3 jajka 1/2 szklanki cukru 1/2 szklanki mąki pszennej 2 łyżki kakao 1/2 łyżeczki proszku do pieczenia 2 szklanki mleka 3 łyżki mąki 8 łyżek wiórków kokosowych 1 żółtko 3/4 szklanki cukru pudru 200 g masła 100 ml likieru kokosowego lub adwokat 100 ml przegotowanej wody płatki kokosowe Na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia łyżką nakładamy naprzemiennie ciasto jasne i ciemne. ciasto jasne:ciasto ciemne:krem kokosowy:poncz:dodatkowo:Przygotowanie: Na koniec wsypujemy mąki, proszek do pieczenia i kakao. Białka ubijamy na sztywną pianę i stopniowo dodajemy cukier. Białka ubijamy na sztywną pianę i stopniowo dodajemy cukier. Następnie partiami dodajemy mąki i proszek do pieczenia. Masło w temperaturze pokojowej ucieramy z cukrem pudrem i stopniowo dodajemy budyń.