Wiosenne jajka faszerowane. Pyszne!

Kasia
Śniadania
14.04.2017 18:33
Wiosenne jajka faszerowane. Pyszne!

czubata łyżka posiekanego koperku 1 łyżka posiekanego szczypiorku 1 łyżka kremowego serka (naturalnego lub ziołowego) 1 łyżka majonezu (w lżejszej wersji dodatkowa porcja serka serka) sól i pieprz Jeżeli macie ochotę na lżejszą wersję przygotujcie je tylko z serkiem, jeżeli nie z odrobiną majonezu. Składniki dla 4 osób:6 jajek ugotowanych na twardo 6-8 rzodkiewek 1 Polecam na weekendowe śniadanie, albo na Wielkanoc. Pozostałe przekroić na połówki, wyjąć żółtka, rozdrobnić. W misce połączyć posiekane jajo, żółtka, rzodkiewki i zieleninę.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://www.pelnytalerz.com/2017/04/wiosenne-jajka-faszerowane.html