Czekoladki z rodzynkami i orzechami włoskimi

Małgorzata
Desery
12.04.2017 15:43
Czekoladki z rodzynkami i orzechami włoskimi

Smacznego! Składniki: na 20 czekoladek jak na zdjęciach 70 g kakao 5 łyżek ksylitolu (50 g) 60 g oleju kokosowego 30 g rodzynek (30 g) 20 g orzechów włoskich (20 g) Wykonanie: Rodzynki opłukać pod bieżącą wodą i osuszyć ręcznikiem papierowym, orzechy posiekać. Nakładać do foremek np. silikonowych na pralinki albo na małe muffinki albo na kostki lodu, można wylać do kwadratowej formy wyłożonej papierem do pieczenia i pokroić na kawałki zanim całkiem zastygnie. 4 marca 2017 autor: Małgorzata Rusek W związku z tym, że wielkimi krokami zbliża się święto wszystkich przedstawicielek płci pięknej, dzielę się z Wami przepisem – pomysłem na słodki i wyjątkowy prezent. Te czekoladki są obłędnie kakaowe – w stylu gorzkiej czekolady – gwarantuję, że mina osoby, która bierze do ust pierwszy kęs, to niezapomniany widok ?.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://malgorzatarusek.pl/czekoladki-z-rodzynkami-i-orzechami-wloskimi/
Małgorzata Rusek - dietetyk z pasją

Małgorzata Rusek - dietetyk z pasją

Małgorzata

instagram

facebook