Składniki Ciasto - 3 szklanki mąki - 300 g margaryny - 3 żółtka - 1,5 szklanki cukru pudru - 4 łyżki gęstej śmietany - 1 łyżeczka proszku do pieczenia - 60 g kakao - 1 kg przemielonego twarogu - 1 budyń śmietankowy - 4 jajka - 150 g margaryny - 2 szklanki cukru - 2 cukry wanilinowe - 50 g masła - 1 łyżka mąki ziemniaczanej - 1 łyżka mąki pszennej - 3 łyżki cukru - 2 łyżki kakao - 9 łyżek wrzącej wody - 1 łyżka wiórek kokosowych do dekoracji Przygotowanie Ciasto Margarynę trzemy na grubym tarle, dodajemy do pozostałych składników na ciasto i zarabiamy. Jeśli chcecie sprawdzić czy jest gotowe możecie wbić wykałaczkę i zobaczyć czy nie zostaje na niej masa serowa. Następnie dzielimy gotowe ciasto na 2 części i rozwałkowujemy tak, aby dopasować je wielkością do naszej brytfanki. Ciasto lekko podciągamy na ściankach, aby masa serowa nie dotykała boków formy. Wszystkie składniki na masę dokładnie ze sobą łączymy tak aby nie było żadnych grudek. Na wierzchu robimy małe dziurki za pomocą widelca. Wylewamy ją na ciasto i przykrywamy drugim płatem.