Roladki z pstrąga z kremowym serkiem

Kasia
Obiad
04.04.2017 12:47
Roladki z pstrąga z kremowym serkiem

2 pstrągi serek kremowy Apetina Grilowana papryka i oliwki 1 ząbek czosnku 2 łyżeczki soku z limonki 1 kromka chleba 300 g pomidorków koktajlowych w soku pomidorowym czarne oliwki 1 szalotka sól i pieprz bazylia Dodać ząbek czosnku przeciśnięty przez praskę (lub drobno posiekany), sok z limonki, pokruszony miękisz chleba i łyżkę posiekanych listków bazylii. Przepis dodaję do akcji po ok.250-300g lub niewielkie filety z pstrąga(nieziarnistego, bez skórkiwedług uznaniaSmacznego! Roladki wyjąć z piekarnika, od razu podawać razem z pomidorami Roladki z pstrąga z kremowym serkiem Dzisiaj na blogu króluje pstrąg w wyjątkowej postaci- roladek. Nie dociskać zbyt mocno, żeby serek na miejscu. Jeżeli ryby są w całości, należy je najpierw oczyścić i odfiletować. Farsz odstawić na 10 minut do lodówki.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://www.pelnytalerz.com/2017/03/roladki-z-pstraga-z-kremowym-serkiem-i.html