Fit ciacho marchewkowe z kremem

Monika
Fit
25.03.2017 19:03
Fit ciacho marchewkowe z kremem

Ciasto marchewkowe – składniki 400 gram marchwi startej na drobnych oczkach 4 jajca 2 łyżki oleju kokosowego płatki owsiane – 130 gram. Polecam jednak mąkę owsianą bo płatki i tak trzeba zmielić łyżka PRAWDZIWEGO miodu łyżeczka proszku do pieczenia łyżeczka cynamonu Dietetyczne ciasto marchewkowe – przygotowanie wanilia serek naturalny kremowy odtłuszczony słodzik płatki migdałowe Ostudzone ciasto smarujemy mieszanką serka z wanilią i słodzikiem a wierzy osypujemy płatkami migdałowymi. Pieczemy równo godzinę w 180 stopniach – grzałka góra i dół bez termoobiegu. Płatki mielimy – chyba, że wybraliśmy gotową mąkę. Dietetyczne ciasto marchewkowe – krem Czego potrzebujemy? A w wersji z kremem i migdałami nie ma sobie równych. Ciasto wlewamy do małej keksówki lub tortownicy o średnicy 22 cm .

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://whatsup-gniezno.pl/2017/02/22/fit-ciasto-marchewkowe-kremem/