Składniki: • 1 duży słoik marynowanych pieczarek Ole • 3 jajka • 3 ogórki konserwowe • 2 średnie marchewki • 2 piersi z kurczaka około 300 g • olej do smażenia • pieprz czarny • 2 łyżki posiekanej natki pietruszki • 4-5 łyżek majonezu Wykonanie: Pierś kurczaka myjemy, kroimy w kostkę, przyprawiamy przyprawą do kurczaka i smażymy na złoty kolor. Wszystkie akcesoria do pieczenia i inne produkty w tym sklepie wykonane są z wysokiej jakości materiałów. Obręcz przykrywamy z góry folią i wkładamy do lodówki, aby dobrze się schłodziła najlepiej na całą noc. Następnie wykładamy groszek, jajka, kukurydze , oprószamy solą i pieprzem i smarujemy niewielką ilością majonezu. Jajka gotujemy, studzimy i kroimy w kostkę. Marchew kroimy w paseczki gotujemy, aż będzie miękka, . Każdy, kto lubi piec i gotować na pewno zainteresuje się i znajdzie coś dla siebie. Pierścienie cukierniczo-kucharskie i nie tylko możecie znaleźć na stronie Dom-akcesoria Resztę składników: kukurydzę, groszek i pieczarki osączamy z zalewy.