,,PAVLOVA Z MALINAMI’’

Agnieszka
Ciasta
28.10.2017 14:14
,,PAVLOVA Z MALINAMI’’

Dodatkowo: 500 ml śmietany kremówki 30% lub 36% (lub mniej), schłodzonej świeże owoce sezonowe np maliny, winogron 6 łyżeki konfitury Babuni z malin W misie miksera ubijamy białka ze szczyptą soli na sztywną pianę. Pyszna beza powstała dzięki uprzejmości marki ePrezenty, Frisco, oraz Stovit Składniki: 6 białek 300 g drobnego cukru do wypieków 1 łyżeczka skrobi kukurydzianej lub ziemniaczanej 1 łyżeczka białego octu winnego lub soku z cytryny Deser w konsystencji jest lekki jak chmurka, delikatny chrupiący na zewnątrz piankowy oraz delikatny w środku. Atutem sklepu jest możliwość zamówienia dowolnej dedykacji grafiki tekstu na spersonalizowanym prezencie co nada wyjątkowego uroku a to wszystko możecie zamówić w sklepie ePrezenty Źródło inspiracji Pod koniec dodajemy octu winnego lub soku z cytryny i dalej ubijamy. Polecam serwety bankietowe ,które idealnie sprawdzą się na uroczystościach takich jak ślub, chrzest czy komunia. Kremówkę ubijamy na sztywno, pod koniec ubijania dodajemy cukier puder mieszamy. Co myślicie o lekkim deserze z bezą, bitą śmietaną oraz świeżymi owocami? Wykładamy na niego masę bezową i formujemy wyrównując boki bezy szpatułką ku górze.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://podrozwkulinaria.pl/pavlova-z-malinami/