Składniki (ok. 15 babeczek) - 125 g margaryny - 2 jajka - żółtko - 3/4 szklanki cukru - 10 g cukru z wanilią - szczypta soli - 2 szklanki mąki pszennej - 2 łyżeczki proszku do pieczenia - 1/2 szklanki kefiru - 200 g prażonych orzeszków ziemnych w miodzie - masło orzechowe (po łyżeczce do każdej babeczki) Miękką margarynę utrzeć z cukrem i cukrem z wanilią. Bardzo nam przypadło do gustu tego typu nadzienie w babeczkach, więc mam duże zamówienia na przeróżne wersje cupcakes, pod warunkiem obecności tego elementu ;) Przełożyć do foremek wyłożonych papilotkami do połowy wysokości, ułożyć po łyżeczce masła orzechowego i przykryć jeszcze niewielką ilością ciasta. Dodać mąkę przesianą z proszkiem na zmianę z kefirem.