Przedstawiam Wam moją 🙂 Potrzebujemy: 1l soku CYTRYNA i LIMONKA HORTEX puszka mleka kokosowego pół puszki kukurydzy kawałek pora (zielona część) pół świeżej papryczki chilli 30g makaronu sojowego 1 kostka twardego tofu niewielki kawałek piersi z indyka łyżka zielonej pasty curry 2 łyżki sosu sojowego 2 łyżeczki soli łyżeczka sosu tabasco świeża kolendra przyprawy do indyka: pieprz, sól i papryka słodka olej do smażenia Na początek w głębokim garnku z odrobiną oleju przesmażamy pastę curry. Ser kroimy w dużą kostkę i przesmażamy z każdej strony na odrobince oleju. Sok z kartonu raczej nie kojarzy się z ostrą zupą. Podajemy z szaszłykiem z indyka. Następnie kroimy indyka na kawałeczki, przyprawiamy solą, pieprzem i papryką. W ten sposób wydobędziemy z niej maksimum smaku. Układamy na górę tofu oraz świeżą kolendrę. Na koniec doprawiamy solą, sosem sojowym i tabasco. Nitki zalewamy wrzącą wodą i ostawiamy na około 3 minuty.