Składniki na 4 babeczki 400 g jogurtu greckiego 4 czubate łyżki cukru pudru 2 czubate łyżeczki żelatyny 4 kostki mlecznej czekolady jeden/dwa wafelki o smaku czekoladowym maliny lub inne owoce z syropu do dekoracji i jeszcze lepszego smaku babeczek ;) 4 foremki na serniczki na zimno/babeczki/panna cotte 1. Jogurt wyjmujemy wcześniej aby nieco się ogrzał. 2. Żelatynę zalewamy bardzo gorącą wodą i mieszamy do rozpuszczenia, odstawiamy do przestygnięcia. 3. Jogurt przekładamy do miski i dodajemy cukier puder, następnie do przestudzonej żelatyny wkładamy z dwie łyżki jogurtu i mieszamy ( w ten sposób zahartujemy ją aby sie nam nie zważyła masa ) przekładamy do jogurtu i mieszamy bądź miksujemy. Na koniec dodajemy wafelki z czekoladą mieszamy i przekładamy do foremek na babeczki.