armelizowana balsamiczna cebula

Malgorzata
Przekąski
20.01.2017 21:09
armelizowana balsamiczna cebula

English version Balsamic Caramelized Onions (1 small jar, 8-10 servings) Ingredients: 1 tablespoon of vegetable oil 3 medium onions, sliced 1/4 cup water 2 tablespoons balsamic vinegar 1 tablespoon brown sugar 1 tablespoon thyme, chopped salt and pepper to taste Preparation: Heat the oil in a pan over medium heat, add the onions and saute covered until the onions are tender, about 10-15 minutes. Składniki: 1 łyżka oleju roślinnego 3 średnie cebule, pokrojone w plasterki 1/4 szklanki wody 2 łyżki octu balsamicznego 1 duża łyżka brązowego cukru 1 łyżka listków świeżego tymianku sól i pieprz Przygotowanie: Rozgrzej większą patelnię z grubym dnem na średnim ogniu, wlej olej, dodaj cebulę i smaż pod przykryciem do zeszklenia, przez około 10-15 minut. Stir from time to time and add more water if it starts to get to dry. Add the balsamic vinegar, brown sugar, thyme, salt and pepper and cook until most of the moisture is gone. Reduce the heat to low, add the water, cover and cook until the onions turn a golden brown, about 30-40 minutes. Pyszna, długo duszona cebula z dodatkiem cukru i octu balsamicznego świetnie sprawdzi się też na kanapkach.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://karmelowy.pl/karmelizowana-balsamiczna-cebula-balsamic-caramelized-onions/