Smacznego :- ) |Deser z San Escobar czyli krem bananowo – rumowy z granatem i bezami| |Deser z San Escobar czyli krem bananowo – rumowy z granatem i bezami| |Deser z San Escobar czyli krem bananowo – rumowy z granatem i bezami| |Deser z San Escobar czyli krem bananowo – rumowy z granatem i bezami| Jak zrobić deser z San Escobar czyli krem bananowo - rumowy z granatem i bezikami? |Deser z San Escobar czyli krem bananowo – rumowy z granatem i bezami| Składniki (4 porcje): - 1 banan - 1 łyżka soku z cytryny - 3 łyżki rumu - 250 g śmietany 36% - 1 obrany granat - 2 garści bezików Do dekoracji: - listki melisy, mięty lub bazylii - kilka ziarenek granatu i kilka plasterków banana - kilka bezików Granat umyć i obrać. Deser z pysznego słodkiego kremu bananowo – rumowego z kwaskowatymi owocami granatu i chrupiącymi bezami. Banana zmiksować na gładką masę z sokiem z cytryny i rumem.