Chatka Baby Jagi

Monika
Ciasta
13.01.2017 22:10
Chatka Baby Jagi

składniki: 36 herbatników 36 herbatników 600 g tłustego twarogu zmielonego 125 g masła ok 1/2 szklanki cukru pudru 1 czubata łyżka kakao 125 g masła ok 1/2 szklanki cukru pudru 1 czubata łyżka kakao 1 łyżka cukru waniliowego galaretka, u mnie truskawkowa galaretka, u mnie truskawkowa do dekoracji polewa czekoladowa płatki migdałowe Helio wiórki koksowe Helio Galaretkę rozpuścić w 300 ml wody i przelać do płaskiego naczynia, odstawić do stężenia. Do drugiej miski przełożyć mniej więcej 1/3 masy serowej i dodać do niej kakao, dokładnie zmiksować. Do drugiej miski przełożyć mniej więcej 1/3 masy serowej i dodać do niej kakao, dokładnie zmiksować. polewa czekoladowa płatki migdałowe Helio wiórki koksowe Helio Galaretkę rozpuścić w 300 ml wody i przelać do płaskiego naczynia, odstawić do stężenia. Delikatnie docisnąć aby wszystko ładnie się skleiło, zawinąć w folię aluminiową i odłożyć na noc do lodówki. Delikatnie docisnąć aby wszystko ładnie się skleiło, zawinąć w folię aluminiową i odłożyć na noc do lodówki. Dodać 3 łyżki cukru pudru i wymieszać aby się rozpuścił. Dodać 3 łyżki cukru pudru i wymieszać aby się rozpuścił. Zestawić z ognia i dodać 3 łyżki kakao. Zestawić z ognia i dodać 3 łyżki kakao. Na foli aluminiowej ułożyć prostokąt z 18 herbatników (3x6). Na foli aluminiowej ułożyć prostokąt z 18 herbatników (3x6). Na herbatnikach rozsmarować masę z kakao. Przykryć drugą warstwą herbatników i rozsmarować masę z cukrem waniliowym. Na herbatnikach rozsmarować masę z kakao. Przykryć drugą warstwą herbatników i rozsmarować masę z cukrem waniliowym.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://moniamieszaigotuje.blogspot.com/2017/01/chatka-baby-jagi.html