Śledzie w czosnku i majeranku

Przekąski
21.12.2016 15:34
Śledzie w czosnku i majeranku

Polecam Wam także: – śledzie w śmietanie na pieczonym ziemniaku – śledzie w oleju – śledź pikantny z chilli i suszonymi pomidorami – tatar ze śledzia – śledzie w wiśniówce – śledź marynowany w occie – śledź na konfiturze z cebuli – śledzie w kiszonych cytrynach – śledzie skandynawskie – zestawienie 12 potraw na Wigilię wraz z kalendarzem przygotowań Przygotowanie:20 minut Składniki: – 4-5 filetów śledziowych – 1 główka czosnku – 1 czubata łyżka suszonego majeranku – pół szklanki oleju toczonego na zimno – rzepakowego lub lnianego Przygotowanie: Śledzie namoczcie w zimnej wodzie ok 2-3 h. – łosoś marynowany w koprze i wódce – rolady z szynką i sałatką jarzynową – sałatka jarzynowa – jajka z awokado – jaja z suszonymi pomidorami – mazurek kajmakowy – przepis na pasztet – jajka faszerowane Zapraszam Was także na przepisy na Wielkanoc: – jajka faszerowane w 3 kolorach – babka majonezowa – babka piaskowa – jajka faszerowane paluszkami krabowymi – jajka faszerowane mango – łosoś marynowany w whisky Śledzia pokrójcie na mniejsze kawałki – 1,5 – 2 cm szerokości.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://nietylkopasta.pl/sledz-w-czosnku-i-majeranku/