Pasta kanapkowa z awokado, fety i czosnku

Marta
Śniadania
18.12.2016 9:33
Pasta kanapkowa z awokado, fety i czosnku

Jednak pod tą postacią wręcz uwielbiam. 1 awokado (miękkie) 0,5 opakowania sera feta (ok. 100 g) sok z ćwiartki cytryny ok 2-3 ząbki czosnku pieprz kiełki do dekoracji i smaku Awokado przekrajamy na pół, przekręcamy. Miąższ wydrążamy łyżeczką (awokado powinno być miękkie, np. w Biedronce niektóre są tak nawet oznakowane). Następnie wkruszamy fetę, odrobinę pieprzymy, wyciskamy sok z cytryny i przeciskamy przez praskę czosnek. Propozycja podania na zdjęciach Mogą to być kiełki, koperek, pietruszka albo inne dodatki.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://filmoweciasteczko.blogspot.com/2016/11/pasta-kanapkowa-z-awokado-fety-i-czosnku.html