😉 Składniki: 4 kostki czekolady gorzkiej 2 łyżki soku z pomarańczy 1 łyżeczka przyprawy do piernika 2 łyżeczki kawy inka 200 ml gorącej wody 2-3 łyżki mleka kilka goździków kasza jaglana ekspandowana Wykonanie: W kąpieli wodnej rozpuszczamy czekoladę gorzką i dodajemy sok z pomarańczy oraz przyprawę do piernika. Dlatego postanowiłam zrobić świąteczną kawę Inkę z czekoladą o smaku piernikowym i sokiem z pomarańczy🍊 A jakie to święta bez śniegu❆- to też moją Inkę oprószył śnieżek w postaci kaszy jaglanej ekspandowanej Święta Bożego Narodzenia🎄 kojarzą mi się z zapachem piernika i pomarańczy.
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
http://www.kuchniamagdaleny.pl/2016/12/swiateczna-inka-piernikowa.html