Polsoi - 2 łyżki płatków drożdżowych - 1 łyżeczka musztardy - 1 łyżka oleju - 1/2 łyżeczki pieprzu - 1/2 łyżeczki soli Przygotowanie: - W pierwszej kolejności obieramy cebule i kroimy w kostkę. Przepis na 250 g pasty Potrzebujemy: - 2 duże cebule lub 3 średnie - 180 g naturalnego tofu Przypomina nieco wegański smalczyk, ale smak pysznej, lekko słodkawej, zarumienionej na oleju cebulki znakomicie dominuje nad resztą. - Do kielicha blendera wrzucamy podsmażoną cebulę i lekko blendujemy, żeby nie przerobić całości na jednolitą masę. Kolejna propozycja na kanapki - pasta z tofu ze smażoną cebulką.
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
http://www.bananowepole.pl/2016/11/cebulowa-pasta-z-tofu.html