Czego więc potrzebujemy? – 1 szklanka puree z dyni – 3 łyżeczki cynamonu – gałka muszkatołowa – kawałek świeżego imbiru 1. Piekarnik nagrzewamy do ok. 180 stopni i wstawiamy blachę na około 50-60 minut (do momentu aż dynia stanie się miękka). Po pierwsze musimy ją pokroić na małe kawałki i wyjąć z niej pestki. Niestety nie każde nasze zmaganie z dynią kończyło się sukcesem. 3. Całość blendujemy dodając przy tym kawałek startego, świeżego imbiru. Długo biłyśmy się z myślami. Dobra, musimy się Wam do czegoś przyznać. Jak przygotować puree z dyni? Następnie ułożyć na blaszce i obsypać cynamonem oraz gałką muszkatołową. Po kilku nieprzespanych nocach zdecydowałyśmy się i kupiłyśmy.
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
http://czynnikipierwsze.com/dyniowe-smoothie-na-jesienne-wieczory/